Cautare

61385 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (4.79 secunde)
Clasamentul a tinut cont de 42 de presedinti, pentru ca Grover Cleveland a avut doua mandate intrerupte de o pauza, fiind al 22-lea, respectiv al 24-lea presedinte american.
Romania are o presa partial libera, aflandu-se pe locul 88 in clasamentul anual al libertatii presei realizat de Freedom House, la egalitate cu Bolivia, Brazilia si El Salvador, dupa Burkina Faso, Namibia, Bulgaria si Uruguay, dar inaintea Republicii Moldova, Turciei sau Ucrainei.
Altfel spus, AJF Dolj trebuie sa aiba un Birou Executiv care sa valideze clasamentul final al Ligii a IV-a. ... Nu e normal sa suferim noi din cauza altora.
din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova. ... si cei doi castigatori, dar si doi juniori au primit premii suplimentare din partea organizatorilor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj si Asociatia Judeteana de Atletism Dolj.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte.
Romania, LOCUL 1 in clasamentul coeficientilor UEFA Victoriile obtinute, joi, de Astra, Pandurii si Petrolul in meciurile din mansa a doua a turului II preliminar al Europa League au facut ca Romania sa treaca pe primul loc in clasamentul coeficientilor pentru sezonul 2013-2014.
Site-ul Ziare.com va prezinta rezultatele inregistrate in meciurile programate luni in grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, din care face parte si Romania GRUPA F Finlanda - Feroe 1-0 (Pohjanpalo '23) Irlanda de Nord - Ungaria 1-1 (Lafferty '90+3 / Guzmics '74) Romania - Grecia 0-0 Clasamentul dupa aceasta etapa:
Structura guvernamentala trebuie sa ia in considerare faptul ca toate cultele cu existenta legala din Romania reprezinta o structura cu credibilitate recunoscuta, care poate fi de mare ajutor cetatenilor, in domenii cum ar fi protectia sociala, sanatatea publica, educatie si cultura.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Astfel, daca anul trecut Bucurestiul se afla pe locul 112 in clasamentul mondial, capitala a avansat pana pe pozitia 91, in timp ce Kiev ocupa locul 93, iar Belgrad - 108.
Achizitia Bancii Comerciale Romane (BCR) de grupul austriac Erste Bank s-a situat pe locul sase in clasamentul tranzactiilor de pe piata serviciilor financiare din Europa, in functie de valoare, potrivit unui studiu realizat de firma de servicii de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC).
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup. ... USD), toate trei din industria petroliera.
In clasamentul celor care si-au cautat cazare pe Internet au mai intrat si statiunile Neptun cu 3.753 de cautari, Vama Veche, cu putin peste 3.000, si Eforie Sud, cu 2.626 de accesari.
Criza financiara si franarea globala a cresterii economice au modificat clasamentul celor mai mari economii ale lumii in functie de Produsul Intern Brut (PIB) exprimat in dolari, iar recesiunea va propulsa China pe pozitia a doua in lume pana in 2010, in detrimentul Germaniei si Japoniei.
Clasamentul Ligii I dupa disputarea ultimelor doua partide din acest an, Astra Giurgiu - Steaua, scor 1-1, si Concordia Chiajna - FC Viitorul, scor 1-2:
Steaua si Astra Giurgiu vor susține joaia viitoare meciurile din etapa a 2-a a Ligii Europa. ... Clasamentul grupei L: ... Clasamentul grupei E:
Preferinta pentru "nou" este sustinuta in mare parte de ofertele avantajoase ale operatorilor de telefonie la aparatele noi, dar si de dorinta de a detine un telefon proaspat iesit din fabrica, ca o garantie a unei utilizari cat mai indelungate si fara probleme.
Conform sondajului, primarul Bucureștiului, Sorin Oprescu, cu 55%, se bucura de cea mai mare incredere din partea populației.
Clasamentul final al primului tur al prezidentialelor: ... Dan Barna este marele infrant al primului tur, el iesind din competitie. Rezultate (voturi din tara+diaspora): ... 1.324.081 voturi (14,66%) In afara podiumului, clasamentul este acesta:
Anul trecut, productia de otel din Romania a scazut cu 46,4%, la 2,7 milioane de tone. ... La nivel european Romania este pe locul 13 in clasamentul producatorilor de otel brut, conform datelor Asociatiei Mondiale a Otelului.
google-analytics.com